Innovatie

Nieuwe website CEA Belgium

17 mei 2023

CEA Belgium kondigt met trots zijn nieuwe website aan! Op deze manier willen ze hun (toekomstige) klanten meer op de hoogte houden van wat zich afspeelt in de wereld van de architecten, studiebureaus en projectontwikkelaars. Wil je weten wie CEA’s juridische experten zijn die jou door de bouwverzekeringen gidsen, neem snel een kijkje op www.cea-belgium.be

Daarnaast wil CEA-Belgium zijn positionering scherper stellen zodat het voor klanten duidelijk is wat CEA voor hen kunnen betekenen. “Building Confidence is onze belofte aan de klanten”, klinkt het. “Bij CEA BELGIUM zijn we namelijk meer dan makelaars. We zijn gidsen. Met onze expertise enerzijds en ons onafhankelijk en persoonlijk advies anderzijds loodsen we je door het complexe gebeuren van bouwverzekeringen. Zo willen we vertrouwen creëren en ook een langetermijnrelatie uitbouwen.”

 

“Onze belofte verzekert de volgende waarden”

 

Vertrouwen

“Bij CEA BELGIUM staat vertrouwen centraal. In het hele verzekeringsproces word je persoonlijk begeleid en krijg je eerlijk advies. Onze expert is jouw vaste aanspreekpunt waarop je nu en later kan bouwen.”

 

Expertise

“Ons team bestaat grotendeels uit juridische experten met jarenlange ervaring en een grondige kennis van de verzekeringsmarkt en -producten.”

 

Onafhankelijk

“Wij treden op als bemiddelaar en verdedigen jouw belangen en wensen. Je krijgt de keuze uit verschillende verzekeraars die een bewezen solvabiliteit en track record hebben en bovendien garant staan voor een snelle schadeafhandeling.”

 

Waarom kiezen voor CEA BELGIUM? 

“Bij ons ontvang je niet zomaar een polis: je ontvangt een polis mét advies. Onze experten zijn kritisch en denken graag met je mee, maar zijn ook flexibel wanneer dat moet. Op die manier kunnen we je altijd een passend én voordelig voorstel bieden.”

Nuttige links