actie

Stagiair-architect? NAV trakteert op een gratis opleiding!

23 mei 2023

Wist je dat je als stagiair-architect gratis NAV-lid wordt? Zonder ‘sneaky’ voorwaarden, trouwens. We vinden het nu eenmaal belangrijk dat ook starters toegang krijgen tot actuele, correcte beroepsinformatie. En daarom krijg je bij je lidmaatschap meteen ook een bon voor een gratis opleiding van onze Vitruvius Academy.

Start to Architect 2023 - Foto: Simon Mouton

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) biedt je kennis, tools en inspiratie om beter te creëren, te ondernemen en te leven. Studenten en stagiairs worden gratis lid. Hier vind je een overzicht van alle voordelen.

 

Bij je lidmaatschap als stagiair krijg je bovendien een bon voor een gratis Vitruvius-opleiding.

  • Ben je al lid van NAV en heb je die bon nog niet verzilverd? Zeker doen, want zo’n opleiding biedt je de uitgelezen kans om je te verdiepen in een topic dat jou interesseert.
  • Ben je nog geen lid? Teken nu gratis in en wij brengen de bon voor jou in orde.

 

Over Vitruvius Academy

Van grondverzet tot rioleringen, van brandveilige gevels tot ontwerpen met een minimum aan technieken. De opleidingen van Vitruvius Academy zijn altijd krachtig en to the point. Je kan ze zowel digitaal als op locatie volgen.

 

Neem een kijkje in de agenda van Vitruvius Academy en plan je gratis opleiding.

 

Vitruvius Academy is een initiatief van NAV.

 

Wil je graag meer uitleg?

Contacteer dan kaat.paepe@nav.be. Ze beantwoordt graag je vragen over onze opleidingen en over het lidmaatschap voor starters.