oproep

Architecten, laat jullie horen

31 mei 2023

De visies van architecten verdienen een betere plaats in het maatschappelijk debat. Daarom bundelen Architectura en NAV de krachten om jullie opiniestukken te verspreiden naar stakeholders in de bouw.

We willen open organisaties zijn: open voor veel meningen en open om die te delen met de wereld. Daarom verwelkomen we met onze zogenaamde ‘Vrije Tribune’ columnisten en gastbloggers die in de pen willen kruipen. Ook tegengestelde meningen vinden bij ons een plaats, want uit debat kunnen waardevolle nieuwe inzichten komen. Zo willen we onze sector helpen om zich maatschappelijk scherper te profileren.

 

Het is de bedoeling dat door een poule van gastschrijvers op regelmatige tijdstippen een opiniestuk verschijnt. Hoe vaak je een bijdrage aanlevert – maandelijks, halfjaarlijks, … – beslis je volledig zelf. 

 

Die stukken krijgen dan een plaats op de website van zowel Architectura als NAV. Sinds dit jaar vind je een selectie van de Vrije Tribunes ook in NAV News.

 

Alle auteurs schrijven in eigen naam of in die van hun vereniging. Ze zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de tekst.

 

Enkele recente bijdrages:

Interesse?

Wil je graag zelf een opiniestuk publiceren, contacteer NAV dan via benjamin.stragier@nav.be