Innovatie

Gyproc® LOOPD genomineerd voor Made in Oost-Vlaanderen Award

Gyproc • 31 oktober 2023

We zijn heel trots te mogen aankondigen dat Gyproc® LOOPD, onze circulaire productlijn, genomineerd is voor een Made in Oost-Vlaanderen award. Met deze verkiezing wil Made in, als nieuwsplatform dat focust op lokaal ondernemerschap, de lokale productiebedrijven in de regio de erkenning geven die ze verdienen. Want ook al zijn de troeven van lokale productie stilaan algemeen bekend, toch weten nog te weinig mensen welke verscheidenheid aan producten op Vlaamse bodem het levenslicht ziet.

Wat is Gyproc® LOOPD?

De transitie naar een duurzame & circulaire wereld is zonder twijfel dan ook de belangrijkste uitdaging van deze tijd. Met de lancering van Gyproc® LOOPD zetten we onze ambitie richting duurzaamheid alvast extra kracht bij.

 

De nieuwe Gyproc® LOOPD productlijn bevat een zelfklevende voegband en voegmiddel die na gebruik gemakkelijk verwijderbaar zijn. Zo kan een Gyproc® wand probleemloos gedemonteerd worden zonder beschadiging aan de platen en kan deze elders weer worden opgebouwd.

 

Stem!

Stem jij ook voor Gyproc® LOOPD? Stemmen kan hier tot 15 november (kies regio Oost-Vlaanderen). De winnaar wordt bekend gemaakt op 21 november.