Nieuws

Ontdek de nieuwe NAV-site

NAV • 20 oktober 2016

De NAV-site zit in een nieuw jasje. De opbouw van de nieuwe website is helderder, laat zich intuïtief gebruiken en is makkelijker doorzoekbaar dan voorheen. We gidsen u graag doorheen de belangrijkste features en nieuwigheden.

Na een uitgekiende digitale verbouwing is de nieuwe webstek nu definitief online.  En het blijft niet bij een facelift, ook de verschillende rubrieken - de agenda, de beroepsinfo, de shop, het jobplatform … - werden onder de loep genomen en gefinetuned. Die zijn nu meer dan ooit afgestemd op maat van onze leden, met als paradepaardje een uitgebreid kennisnet.

 

Dit zijn onze pijlers

 

Een overzichtelijke homepage

Rust. Less is more, dat is het credo van de nieuwe homepage. De focus ligt nu nog meer op de essentie. Scrol doorheen de hoofdpunten van onze belangrijkste rubrieken en je bent meteen mee met alle nieuwtjes, events en innovatie in de architectenwereld.

 

Kennis

U wenst meer info over het sociaal of juridisch statuut? Op zoek naar modeldocumenten? Of nood aan een dosis managementtips? Alle info die u als ontwerper móét weten verzamelen we op deze fonkelnieuwe kennispagina, onderverdeeld in zes categorieën.

 

Ook rechtstreeks zoeken is mogelijk.

Via het kennisnet kan u bovendien de NAV-helpdesk raadplegen, pockets en syllabi downloaden of grasduinen doorheen onze syndicale dossiers en projecten.

KENNIS: alle beroepsinfo op één pagina

Agenda

NAV beschikt over het meest uitgebreide en diverse opleidingsaanbod voor ontwerpers. Op één pagina vindt u een handig, chronologisch overzicht van alle NAV- en Vitruvius Academy-bijscholing in uw buurt.

 

Jobs

De jobmarkt voor architecten is constant in beweging. NAV wil met deze rubriek vraag en aanbod samenbrengen. Dit platform is niet alleen bedoeld voor reguliere jobs, maar ook voor stageplaatsen, vakantiejobs en samenwerkingen. Plaats volledig gratis een vacature, of ga op zoek naar de droomjob in uw omgeving.

 

Shop

De nieuwe website herbergt ook een volledig vernieuwde shop. Ontdek als lid een schat aan beroepsinformatie, verwerkt in tal van praktische pockets en tools. Gratis, of tegen een mooie ledenkorting.

 

Nieuws

In een oogopslag bent u helemaal mee met de hete hangijzers van ons beroep. We informeren u 24/7 over de onderwerpen die er voor u toe doen, van architectuur tot nieuwe wetgeving. Ontdek ook onze opinies en laat je meeslepen door inspirerende interviews.

 

Log in met uw persoonlijk wachtwoord

Als lid krijgt u voortaan een persoonlijk account. U hebt zo exclusieve toegang tot alle beroepsinformatie, tools, advies en ledenvoordelen.

Voor de eerste maal inloggen? Het werkt simpel: ga naar login en stel een persoonlijk wachtwoord in. Vervolgens logt u in met uw lidnummer en wachtwoord. Zo kan u alle content voor leden raadplegen.

Fris, gebruiksvriendelijk & op uw maat

 

Optimale webervaring, ook mobiel!

PC, Mac, tablet of smartphone? Op ieder scherm en op elk besturingssysteem krijgt u een optimale site voor ogen. De nieuwe NAV-website is 100% responsive en nestelt zich perfect in elk toestel.

 

Handig design

De structuur is nu rustiger, eenvoudiger en duidelijker. Uw favoriete rubrieken - Kennis, Agenda & Jobs - staan bovendien extra in de kijker. Zo vindt u in een handomdraai het item dat u zoekt.

 

U staat centraal

NAV-leden staan nog meer centraal. Ontdek o.a. de nieuwe kennispagina met een karrenvracht actuele beroepsinfo. Allemaal gratis te raadplegen via uw persoonlijk ledenaccount.

Geef uw mening

 

We zijn zeer benieuwd naar uw feedback over onze nieuwe site. Vindt u de gewenste info makkelijk terug? Is alles vlot leesbaar? Een bug opgemerkt? Hebt u nog verdere vragen of suggesties, laat het dan zeker weten via info@nav.be.