Innovatie

Tweede Purpose Report toont hoe we samen bouwen aan duurzaamheid

Gyproc en Isover • 13 november 2023

Gyproc® en Isover® willen toonaangevend zijn op vlak van duurzaamheid. Dit gaat niet alleen over hun impact op de planeet, maar ook op de samenleving waar ze deel van uitmaken. Onder de noemer ‘Making the world a better home’ vertalen ze hun ambitie naar concrete actiepunten.

Met veel trots stellen ze daarom hun tweede purpose rapport voor, waar al hun duurzaamheidsinitiatieven gebundeld zijn, gekoppeld aan een sterke toekomstvisie.

 

“Met dit rapport laten we zien dat we onze hoge ambities stap voor stap aan het realiseren zijn, samen met jullie: onze klanten, partners en medewerkers. Want ‘Making the world a better home’, dat kan natuurlijk niet alleen!”

 

“Als vertrouwde business partners delen we bij Gyproc® en Isover® onze expertise. We inspireren en ondersteunen (toekomstige) professionals én doe-het-zelvers om met duurzame en innovatieve producten en oplossingen aan de slag te gaan. Met veel plezier delen we daarom alle inspanningen die we binnen Gyproc® en Isover® leveren om samen duurzaam te ondernemen!”

Benieuwd naar de inspanningen en initiatieven van Gyproc en Isover?

Download hier het tweede Purpose Report.