Innovatie

Gids voor architecten: de nieuwe brandwetgeving uitgelegd

24 januari 2024

In een continu veranderende bouwomgeving is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Zo onderging de brandwetgeving op 1 juli 2022 een ingrijpende transformatie. Deze veranderingen ten volle begrijpen en correct integreren in ontwerpen is cruciaal voor architecten. Unilin Insulation ontwikkelde daarom een informatieve en praktische whitepaper om professionals bij te staan in deze transitie.

Gratis whitepaper ‘Brandveiligheid van gevels en daken’

De whitepaper ‘Brandveiligheid van gevels en daken’ bundelt alle noodzakelijke informatie over de nieuwe brandwetgeving. Eén van de centrale thema's is de brandveilige opbouw van gevels in niet-eengezinswoningen. De meest essentiële aspecten van de gewijzigde wetgeving komen aan bod. Daarnaast krijgen ook brandveilige daken de nodige aandacht.

 

Deze twee onderwerpen vormen de ruggengraat van de nieuwe regels. De whitepaper biedt architecten de nodige inzichten om deze voorschriften correct te integreren in projecten.
 

Theorie meets praktijk

De whitepaper gaat verder dan louter theoretische kennis. Verwacht ook praktische aandachtspunten en ontwerpmaatregelen die je onmiddellijk kunt implementeren in lopende en toekomstige projecten. Zo speelt Unilin Insulation in op de nood aan tastbare en toepasbare informatie voor architecten.

 

Benieuwd naar deze whitepaper?

Vraag je gratis exemplaar aan via de website van Unilin Insulation. Verruim je kennis en laat je inspireren door deze whitepaper op maat van architecten. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden om te werken aan duurzame gebouwen die voldoen aan de hoogste normen voor brandveiligheid.