Innovatie

ArchiSnapper optimaal gebruiken: functies & functionaliteiten die je niet mag missen

Deltek ArchiSnapper • 2 juli 2024

Als architect hou je voortdurend meerdere ballen in de lucht, en dat kost veel tijd. Deltek ArchiSnapper zorgt voor een betere productiviteit en gestroomlijnd werk. Om alles uit deze handige softwaretool te halen, focussen we in deze blogpost op enkele kernfunctionaliteiten.

Een naadloze desktop- en mobiele oplossing, voor een optimale productiviteit

De naadloze desktop- en mobiele ervaring: dat is juist waar ArchiSnapper trots op is. Of je nu op kantoor met klanten vergadert, vanaf je laptop werkt of op de werf een project bezoekt, je verzamelt altijd informatie om later op basis hiervan een werfverslag op stellen. Gebruiksvriendelijk én gemakkelijk: met ArchiSnapper heb je de touwtjes in handen. Ongeacht welk apparaat je gebruikt, je blijft altijd op de hoogte van je projecten dankzij de naadloze synchronisatie van alle gegevens. Dit is cruciaal om vlug digitale werfverslagen te maken zonder tijd te verspillen aan het overzetten van foto's, handgeschreven notities of het gebruiken van ouderwetse tekentools. Deze flexibiliteit draagt toe aan een optimale productiviteit en zorgt ervoor dat je ten alle tijden alle informatie (letterlijk!) binnen handbereik hebt.

Beide desktop en mobiele versies van ArchiSnapper lopen gesynchroniseerd. Je kunt dus je werk altijd terug oppakken, ongeacht het apparaat dat je gebruikt.

Nog efficiënter werken, dankzij de kloonfunctie

Het leven van een architect is druk, druk, druk. Zeg nu eerlijk, heb je nooit gedacht hoe handig het zou zijn als je jezelf kon klonen? ArchiSnapper maakt dit (bijna) mogelijk met een onderbenutte maar zeer nuttige functie: de mogelijkheid om verslagen en afbeeldingen te klonen, om snel nieuwe verslagen te kunnen creëren.

 

De mogelijkheid om vanuit een vorig verslag te werken biedt verschillende belangrijke voordelen:

  • Je bespaart tijd: Bespaar (veel!) tijd en moeite door altijd dezelfde consistente verslagstructuren, opmaak en boilerplate-inhoud te behouden.
  • Je verbetert de consistentie en standaardisatie van je verslagen: Door een eerder verslag als template te gebruiken, zorg je ervoor dat de verslagen die volgen consistent zijn en voldoen aan de standaarden van je organisatie.
  • Je maakt minder fouten en vergeet minder: Dankzij het klonen neem je alle relevante informatie over, waardoor de kans op fouten of weglatingen afneemt.
  • Je beschikt over versie controle en verwijzingen naar verleden situaties: Het klonen van een verslag creëert een nieuwe versie met behoud van het origineel. Zo kun je wijzigingen tracken, naar vorige versies verwijzen of naar een eerdere situatie verwijzen als dat nodig is.

 

Al met al zorgt de kloonfunctie van ArchiSnapper voor een gestroomlijnd rapportageproces, een verbeterde consistentie en nauwkeurigheid, en een optimale efficiëntie door content te hergebruiken. Ideaal!

Met ArchiSnapper kun je eenvoudig vanuit een vorig verslag een nieuw verslag starten.

Digitale aantekeningen tijdens projectrondgangen

Nog efficiëntere rondgangen en inspecties dankzij de digitale aantekeningen functie van ArchiSnapper. Sla tekortkomingen direct op via je smartphone of tablet, zodat je geen handmatige documenten meer nodig hebt. Met de ArchiSnapperapp kun je punten van aannemers in kaart brengen door elke exacte locatie aan te geven op plattegronden of tekeningen, eventueel aangevuld met foto’s. Zo kan elke belanghebbende meteen “zijn” punten identificeren en aanpakken. Ideaal voor een snelle afhandeling en verbeterde productiviteit!

Registreer en annoteer punten door deze op de plattegrond of tekening te pinnen. Hierdoor wordt de exacte locatie visueel aangegeven.

ArchiSnapper optimaal benutten

Wij mensen houden nu eenmaal van regelmaat. Als we eenmaal dé manier hebben gevonden om belangrijke taken met behulp van software uit te voeren, houden we ons meestal aan die routine. Begrijpelijk, want het voelt comfortabel, en is tegelijkertijd efficiënt genoeg voor wat we nodig hebben. De keerzijde is wel dat we veel softwaremogelijkheden laten liggen. We hebben net een paar mogelijkheden van ArchiSnapper uitgelicht, maar er zijn er nog veel meer. Dus: ga op verkenning en geniet van het hele spectrum aan functionaliteiten van je app!

ArchiSnapper 14 dagen gratis uitproberen

Vervoeg 10,000+ architecten, ingenieurs en aannemers die ArchiSnapper al gebruiken voor efficiënte werfverslagen en opleveringen. Start hier je gratis proefperiode.