Innovatie

Daikin stelt nieuwste HVAC-oplossingen voor op Blue Stories Seminar

16 november 2016

Eind oktober verzamelde Daikin de HVAC-sector tijdens het Daikin Blue Stories Seminar om er de nieuwste oplossingen voor te stellen die een antwoord bieden op de huidige HVAC tendensen en de strenger wordende normen en verplichten.

From Needs to Unique Design

 

Om te slagen in de voortdurend veranderende markt is het essentieel op de hoogte te zijn van de wetgeving en de behoeften van de consument. Daikin geeft een mooi overzicht van de huidige en toekomstige stand van zaken op het vlak van onder andere EPB, Rescert, subsidies en Breeam.

 

From Unique Design to Hardware

 

Innovatie is de sleutel tot succes. De Daikin nieuwigheden voor verschillende toepassingsgebieden (residentieel, commercieel en industrieel) zijn dan ook volledig aangepast aan de noden van de toekomst. Zo worden toestellen uitgerust met het nieuwe koelmiddel R32, breidt het Daikin Altherma gamma verder uit, krijgen de Sky Air en VRV een upgrade en zorgt de Inverter technologie voor verbeterde energieprestaties bij industriële installaties.

 

From Hardware to Software

 

Om ervoor te zorgen dat de toestellen steeds optimaal functioneren stelt Daikin de ‘Cloud Services’ voor waarbij controle en bewakingsmogelijkheden op afstand mogelijk zijn. Op deze manier wordt gedurende de volledige lifecycle van de installatie zowel het rendement, het preventief onderhoud als een optimale werking van de installatie gegarandeerd.

 

From Software to Total Care

 

Daikin gaat nog een stapje verder en biedt ook totale serviceoplossingen, servicecontracten, garantieverlengingen en ondersteunende diensten. Zo is het nieuwe Daikin Stand By Me serviceprogramma speciaal ontwikkeld voor de eindgebruiker en garandeert het het beste op het gebied van comfort, energie-efficiëntie en opvolging van de nieuwe installatie door erkende partners.