Nieuws

Startende architect? Wissel ervaringen uit tijdens a+A

2 december 2016

Bij het verlaten van de schoolbanken worstelen vele startende architecten met dezelfde vragen. Met de insteek dat niet iedereen het warm water hoeft uit te vinden organiseert Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) exclusief voor jonge architecten a+A.

a+A is een lerend netwerk waar jonge architecten onder begeleiding van enkele ervaren architecten gedurende vijf maandelijkse bijeenkomsten ervaringen en gedachten uitwisselen. Op de agenda geen theoretische benaderingen, wel uitwisseling van praktijkinformatie. In een losse sfeer verneem je hoe je typische valkuilen kan vermijden en hindernissen vlotter te nemen waarmee je als jong architect vroeg of laat in aanraking mee komt.

 

Wie kan deelnemen?

Stagiairs en startende architecten tot max. 2 jaar ervaring na de stage. Let wel, het aantal is beperkt tot 20 architecten per locatie.

 

Wie zijn de P/Meters?

De p/meters zijn ervaren architecten met een eigen bureau. Zij geven uit hun beroepspraktijk op vrijwillige basis hun ervaringen, tips en advies mee over de knelpunten die worden aangehaald. Dit niet in de vorm van vaderlijke raad maar als collega-architect.

 

Waar en wanneer?

Vijf maandelijkse bijeenkomsten van januari 2017 t.e.m. mei 2017.

Aangevuld met een excursie op zaterdag 24 juni 2017.

 

a+A wordt aangeboden in Wilrijk, Gent, Aarschot of Kortrijk.