Nieuws

Jaspers-Eyers 4 keer genomineerd voor MIPIM Award

27 januari 2017

Ze zijn bekend: de finalisten voor de prestigieuze MIPIM Awards, die traditioneel worden uitgereikt op ’s werelds belangrijkste vastgoedbeurs MIPIM in het Zuid-Franse Cannes (14-17 maart). Dat meldt Architectura.be. Per categorie zijn er telkens 4 projecten genomineerd die werden ingezonden vanuit alle hoeken van de wereld.

Het Limburgs-Brabantse architectenkantoor Jaspers-Eyers staat maar liefst 4 keer op de lijst. Twee ervan zijn Limburgse projecten: de site van Nike in Ham (foto onderaan) is bij de finalisten voor Beste Industriële en Logistieke Ontwikkeling en het project B-MINE in Beringen maakt kans in de categorie Beste Stedelijke Herbestemming. Aan dit project hebben nog andere architectenkantoren meegewerkt, zoals UAU Collectiv, A33 architecten, Lens°Ass ...

 

De andere projecten waarmee Jaspers-Eyers (samen met de collega’s) een MIPIM Award kan winnen, zijn de Warsaw Spire (Beste Kantoorgebouw, foto bovenaan) en Chambon in Brussel, in samenwerking met A2RC architecten, voor Beste Renovatieproject.

 

Foto's: Jaspers-Eyers

Jaspers-Eyers