Nieuws

NAV en TenderWolf slaan handen in elkaar

17 februari 2017

Om de ondersteuning en de dienstverlening aan architecten te versterken, sluit NAV partnerschappen af. NAV start nu een samenwerking met TenderWolf. Op die manier missen NAV-leden voortaan geen enkele overheidsopdracht meer. Op het online dashboard van TenderWolf, dat bereikbaar is via het kennisnet op de vernieuwde website NAV.be, bepalen architecten zelf hun zoekprofiel op basis van hun activiteiten, relevante zoektermen en de regio’s waarin ze actief zijn.

TenderWolf is een nieuwe speler op de markt voor overheidsopdrachten en biedt een slimme en razendsnelle zoekmachine aan. Via een persoonlijk online dashboard kunnen gebruikers interessante overheidsopdrachten gemakkelijk organiseren en opvolgen.

 

NAV-leden kunnen van de webapplicatie gebruik maken aan de hand van hun persoonlijk account op de NAV-website. Ze beschikken gratis over het Free-tariefplan en genieten bovendien gedurende een proefperiode van 2 maanden van de extra functionaliteiten van het Standard-tariefplan. Achteraf kunnen ze aan een fiks voordeeltarief upgraden.

 

TenderWolf zet de nieuwste technieken in om bedrijven te faciliteren bij het zoeken naar en selecteren van interessante overheidsopdrachten. De start-up wordt daarbij ondersteund door Imec en de Universiteit Gent.

 

Foto v.l.n.r.: NAV-coördinator communicatie Pieter De Groote, NAV-directeur Kris Baetens, Mark Duyck (zittend) en Kristof De Clercq van TenderWolf.