NAV

Arch. Kati Lamens herverkozen als voorzitter NAV

22 februari 2017

Netwerk Architecten Vlaanderen heeft op zijn Algemene Vergadering van dinsdag 21 februari het mandaat van nationale voorzitter Kati Lamens met drie jaar verlengd. Met een open visie zal Kati Lamens samen met het Uitvoerend Comité verder de focus blijven leggen op de ondersteuning en promotie van het architectenbedrijf.

Met ruim 2.900 aangesloten architectenkantoren vertegenwoordigt Netwerk Architecten Vlaanderen meer dan 70% van de architecten in Vlaanderen en Brussel. Als grootste architectenvereniging is NAV al een tiental jaar aan een ononderbroken groei bezig. Naast de technische ondersteuning en de belangenbehartiging van zijn leden ondersteunt het ook architecten als ondernemer.  Het is daarom ook aangesloten bij de Federatie Vrije Beroepen en UNIZO. 

 

Arch. Kati Lamens is zaakvoerder van het gelijknamige architectuurbureau in Grimbergen met vier medewerkers. Zij bekleedde de voorbije drie jaar reeds het mandaat van voorzitter.  Eerder was zij ook 6 jaar actief binnen de Orde Van Architecten en als voorzitter bij de vereniging Architecten-Bouwers.

 

Verder neemt arch. Philip Adam afscheid als secretaris van het Uitvoerend Comité. Hij wordt daar opgevolgd door nieuwkomer arch. Dirk Mattheeuws. Ook kan de vereniging de komende 3 jaar opnieuw rekenen op de inzet van ir.-arch. Marc Hendrickx (Leuven), arch. Christophe Keirsbilck (3architecten, Roeselare), ir.-arch. Sophie Loots (Loots³, Lommel) en arch. Urbain Van De Voorde (MT-Architecten, St. Niklaas) als leden van het uitvoerend comité en zet  Arch. Nele Sambre (Linden) haar rol als adviseur verder.

 

Ondersteuning, belangenbehartiging en informatieverspreiding blijven de sleutelwoorden

 

NAV gaat de komende jaren verder op de ingeslagen weg. Ondersteuning, belangenbehartiging en informatieverspreiding voor de meer dan 2.900 leden blijven daarbij de  sleutelwoorden.