Nieuws

200 architecten vlot van start dankzij de Kick Off Days … en er is meer!

21 september 2017

De stage: een sprong in het duister? Niet als het van ons afhangt! In september konden de ‘Kick Off Days for Architects’ van NAV opnieuw op flink wat belangstelling rekenen. 200 starters kwamen langs in Gent, Hasselt en Mechelen. Ook tijdens de stage kun je op NAV blijven rekenen voor de nodige support.

Kick Off Days - Gent

Startende stagiairs kregen op Kick Off Days in Gent (12 september), Hasselt (14 september) en Mechelen (20 september) een antwoord op al hun prangende vragen. Wat houdt het statuut van stagiair-architect zoal in? Mag je gedurende je stage eigen werken uitvoeren? Zijn stagiairs verplicht een BTW-nummer aan te vragen? Hoeveel verdien je? Hoe pak je je eerste project aan?

 

Starten als architect… informeer je goed

ABC-voordeelpakket voor afgestudeerde architecten

 

Startende architecten kunnen ook tijdens hun stage blijven rekenen op NAV. Hier geven we alvast een beknopt overzicht van alles wat je móét weten als starter.

 

Om bij te blijven met alles biedt NAV het ABC-voordeelpakket aan voor pas afgestudeerde architecten. Word 2 jaar NAV-lid voor de actieprijs van 99 euro. Als NAV-lid geniet je van volgende voordelen:

 

 

De ABC-voordeelactie loopt t.e.m. 30 september 2017. Snel intekenen is de booschap!

 

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen:

02 212 26 99

info@nav.be

Kick Off Days - Mechelen

Nuttige links
Word 2 jaar NAV-lid voor de actieprijs van 99 euro

ABC-lidmaatschap voor startende stagiairs.