Nieuws

Gezocht: deel als architect uw verhaal met de volwassenen van morgen!

28 september 2017

Als NAV hechten we een groot belang aan het onderwijs. Zowel met de onderwijsinstellingen als de studenten onderhouden we een goede relatie; zij zijn immers de toekomst, van ons beroep en onze sector. Voorbeelden van dat engagement, zijn onder meer onze Kick Off Days for Architects. Ze zijn nog maar net achter de rug zijn en hebben meer dan 150 afgestudeerde architecten op de been gebracht. Een succes!

In samenwerking met de vereniging van Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo) wil NAV een stapje verder gaan en zich nu ook richten naar de laatstejaarsstudenten uit het secundair onderwijs. Zij willen weten wat bedrijven van hen verwachten en welke vaardigheden nodig zijn om succesvol mee te draaien in het bedrijfsleven of de professionele loopbaan. En wie kan hen dat beter bijbrengen dan u, die reeds een rijke professionele carrière heeft uitgebouwd? Wie bent u en hoe bent u in de sector terecht gekomen? Wat is kenmerkend voor de sector en wat drijft u? De studenten zijn geïnteresseerd in uw verhaal, als inspiratie en reflectie. Bedoeling is de jongeren een beter beeld te geven van wat ondernemen en werken in een onderneming vandaag betekent en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze.

 

Voelt u zich als architect, ondernemer en/of bedrijfsleider geroepen om uw verhaal te delen met onze jonge generatie? Dan bent u de persoon naar wie we op zoek zijn!


Word tussen 15 januari en 9 maart 2018 voor één dag Ondernemer/Architect voor de klas en inspireer de jongeren tijdens een twee uur durende gastles! Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste ondernemers/architecten die hun passie, expertise en energie willen delen.
 

Zin om deel te nemen?

Schrijf je dan in vóór 11 oktober 2017 via de website: Ondernemer voor de Klas. Eenmaal ingeschreven wordt u begeleid en ondersteund door Vlajo. U staat er zeker niet alleen voor.