Helpdesk

Stopzetting activiteiten als zelfstandig architect

Ik zou graag wat praktische informatie hebben over de stopzetting van mijn activiteiten als zelfstandig architect. Ik heb verschillende bouwdossiers die tussen bouwaanvraag en uitvoering liggen. Ik neem aan dat deze dossiers overgedragen kunnen worden aan een andere architect. In dit geval dient er een bijkomend contract opgemaakt te worden met de bouwheer en de 2e architect die de dossiers zal overnemen. Klopt dit? De architect die de projecten overneemt, moet hij dit overnemen aan dezelfde voorwaarden, of dient er een afzonderlijk contract met de bouwheer opgemaakt te worden? Maar hoe zit dat dan met een dossier dat al in uitvoering is? De werken liggen stil omwille van een conflict met de aannemer. Moet ik een dergelijk project ook overlaten aan een andere architect?


Dit artikel is exclusief voor NAV-leden. Verder lezen?

Al NAV-lid? U kan hieronder inloggen en het artikel verder lezen.
Nog geen lid? Via onderstaande link kan u lid worden, zo krijgt u toegang tot het volledige NAV-kennisnet.Hebt u nog vragen? Dan kunt u ons steeds contacteren op 02 669 22 80 of via info@nav.be. 

faq

Helpdesk

Een vraag? Ons netwerk van specialisten helpt u graag verder!

Projecten

Kennisopbouw en -verspreiding rond specifieke thema's

Dossiers

Collectieve belangenbehartiging voor meer armslag

Downloads

Consulteer onze handige pockets en billboards, syllabi en presentaties van opleidingen. Blader in NAV News en Dimension.