Innovatie

Reynaers Aluminium lanceert uitgepuurde Touch raam- en deurkrukken

2 januari 2019

Reynaers Aluminium toont op Batibouw 2019 de nieuwe collectie Touch handgrepen voor ramen en deuren. Dit gloednieuwe gamma werd exclusief ontwikkeld voor de meerwaardezoeker die houdt van pure lijnen en een strakke vormgeving. De unieke Touch krukken geven ramen en deuren een extra toets die naadloos aansluit op een zowel hedendaags als klassiek raam- en deurdesign.

Door hun pure eenvoud en elegantie zorgen de Touch handgrepen voor een uniek accent op elk type raam- en deuroplossing van Reynaers Aluminium.

 

Eenvoud en minimalisme troef

De strakke vormgeving van de handgrepen is uiterst geschikt voor een moderne architectuur met slanke raamprofielen en grote glaspartijen. In een hedendaags interieur maken de Touch raam- en deurkrukken het plaatje helemaal af. Ze creëren een verfijnde uitstraling met minimalistisch en tijdloos design, gecombineerd met maximaal gebruikscomfort.

 

Onzichtbaar stijlvol

Door hun doorgedreven puur design oefenen de handgrepen de ‘kunst van het weglaten’ uit en gaan ze bijna onzichtbaar op in de ramen en deuren. Daarom sluiten de Touch raam- en deurkrukken ook perfect aan op een meer klassieke architectuur. Eenvoud is immers de kern van zuivere elegantie.

 

Onbeperkte afwerkmogelijkheden

De Touch handgrepen zijn verkrijgbaar in alle varianten voor ramen, deuren, schuifdeuren en vouwwanden. De onbeperkte afwerkingsmogelijkheden met anodisatie of poederlakken staan garant voor een stijl die past in elk type interieur. Omdat de raam- en deurkrukken leverbaar zijn in elke denkbare kleur, bieden ze quasi onbeperkte mogelijkheden naar ieders persoonlijke smaak.

 

Veilig en gebruiksvriendelijk

In deze collectie krukken combineert Reynaers Aluminium architecturaal design met maximaal comfort en veiligheid. Alle raamkrukken zijn verkrijgbaar met een slotje voor extra beveiliging tegen inbraak. De handgrepen beschikken over een gebruiksvriendelijk ingebouwd veersysteem waardoor de kruk altijd terugkomt in zijn oorspronkelijke beginstand, ook na veelvuldig gebruik. Door het ingebouwde clicksysteem zijn de krukken draaibaar over 360°, in 4 stappen van 90°.

 

Reynaers Aluminium Batibouw - stand 217 - hal 4

Nuttige links