Innovatie

Ontdek de innovaties van Recticel Insulation op Batibouw 2019

22 januari 2019

Binnenkort krijgen bouwprofessionals en particulieren de kans om een uitgebreid gamma producten en oplossingen van Recticel Insulation te zien, te voelen en te ontdekken tijdens Batibouw. Batibouw is de grootste beurs voor bouw, renovatie en woninginrichting in België. In 2019 wordt het thema van de beurs 'ervaring': bezoekers krijgen de kans om het verschil tussen de producten zelf te zien en te voelen, zodat ze de juiste beslissingen voor hun projecten kunnen nemen.

Comfofix®, het nieuwe ‘pop-in systeem’ van Recticel Insulation is de snelste isolatie op de markt.

Isolatie: belangrijker dan ooit

 

Nu de COP24-klimaatconferentie in Polen plaatsvindt, worden we met onze neus op de feiten gedrukt: we moeten dringend maatregelen nemen om energie te besparen en sneller over te stappen naar een koolstofarme maatschappij. De rol van efficiënte, duurzame isolatie is hierbij cruciaal. Bij Recticel Insulation doen we alles om eigenaars van woningen en bedrijven de meest efficiënte, handige en duurzame oplossingen voor hun behoeften te bieden. Deze uitdaging motiveert ons om steeds te blijven innoveren. Tijdens Batibouw stelt Recticel Insulation dan ook een assortiment nieuwe, interessante oplossingen voor.

 

De snelste isolatie op de markt

 

Een van deze nieuwigheden is Comfofix, het 'pop-in' concept dat we tijdens Batibouw lanceren. Deze baanbrekende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector. De platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard. Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts één dunne laag isolatiemateriaal nodig. De isolatie past zo tussen de dakspanten, waardoor de klant plaats bespaart onder het dak. Het unieke 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of nieten en zonder schroeven of ander bevestigingsmaterialen. Het materiaal is schoon en veilig, dus zijn handschoenen en andere beschermende kleding niet nodig.

 

Omdat de oplossing in één laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief.

 

Die energiebesparing is overigens niet de enige manier waarop we de klimaatverandering tegengaan: het 'pop-in' systeem is ook gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor de afvalberg verkleint en dit product een milieuvriendelijke keuze is.

Recticel Insulation heet u alvast welkom in stand 304, hal 5 van Brussels Expo, van 21 februari tot 3 maart 2019. Vergeet uw ticket niet online te bestellen via www.batibouw.com/nl.