Innovatie

Inspiratiesessie met de houtbouwers van HAUT

5 september 2022

Op maandag 24 oktober organiseert Fedustria (de beroepsvereniging van bedrijven uit de textiel-, hout- en meubelindustrie) exclusief voor architecten een gratis inspiratiesessie met de houtbouwers van HAUT. HAUT is een van de meest prestigieuze bouwprojecten van dit moment in Nederland. Het iconische gebouw in Amsterdam is 73 meter hoog - een van de hoogste houten torens ter wereld – en werd bekroond met de International BREEAM award in 2018.

De makers (architect, ingenieur, projectontwikkelaar en aannemer) delen hun ervaringen, lichten hun keuzes toe en hebben het over hun ‘lessons learned’ tijdens de inspiratiesessie. Het wordt een interactieve middag over biobased bouwen met hout, waar je kennismaakt met alle betrokken partijen en er ook veel ruimte is voor vragen. De sprekers zijn architect Do Janne Vermeulen, projectontwikkelaar Gerard Comello, ingenieur Mathew Vola en aannemer Jeroen Dunnebacke. 

 

Klaar om geïnspireerd te worden om mee te bouwen aan de toekomst? Reserveer dan hier gratis je stoel. De sessie gaat door op 24 oktober 2022 om 13u30 in de Bijloke in Gent.